IMG_9852_beskuren

February 8, 2019

We are looking for an experienced Commercial Product Manager – Personal Care

Asept Group som är en del av Lagerkrantz Group, levererar säkra och hygieniska dispenserlösningar som varje dag används av miljoner människor i hela världen. Vi samarbetar med tillverkare av livsmedel och restaurangkedjor för att säkerställa hygienisk, säker och ekonomisk dispensering av den produkt som konsumenten använder. Vårt konsultativa arbetssätt hjälper våra kunder att förbättra sin effektivitet, säkerhet och miljöprestanda, likväl som att minska sina driftkostnader. Asept Group har sin bas i Lund och har 4 kontor och 2 produktionsanläggningar som tillhandahåller lösningar för våra globala kunder inom både Food Service och Personal care-industrin. Du kan läsa mer om Asept Group på vår hemsida; www.asept.com.

Vi arbetar i en platt organisation där varje medarbetare har en nyckelroll som innebär stort ansvar. Nära samarbete sker mellan säljkontoren, men även mellan avdelningarna så som produktutveckling, produktion och kvalitet. Vår internationella miljö erbjuder stora möjligheter till professionell utveckling. Vi har krav på att växa med 15% per år, men ambitionen är att växa ännu mer. 

Arbetsbeskrivning

Som CPM kommer du att ansvara för systemförsäljning, produktutveckling och projektledning inom området Personal Care. Du kommer att representera Asept på befintliga marknader i Europa och ditt fokus är att självständigt driva försäljningen till existerande kunder och att upparbeta nya kunder. Våra kunder är i dag allt från globala organisationer med kända varumärken till lokala producenter. I ditt ansvar ligger att säkerställa vidareutvecklingen av våra produkter genom att antingen vara delaktig i eller självständigt specificera och driva utvecklingsprojekt och/eller kundanpassningar till existerande produkter. Du kommer att vara baserad i Lund men resor är en del av arbetet och du förväntas resa 1–2 dagar i veckan, främst i Europa men även i USA. Du kommer att rapportera till Affärsområdeschefen i Europa, som också har sin bas i Lund. Din produktgrupp är en egen resultatenhet.

Profil 

  • Flera års erfarenhet av försäljning inom internationell B2B-verksamhet.
  • Erfarenhet av långsiktiga tekniska försäljningsprojekt med systeminriktning och kundhantering.
  • Erfarenhet av utveckling av plastprodukter/teknisk projektledning.
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Franska och/eller tyska är en bonus.
  • Erfarenhet från Personal Care branschen är ett plus.

Vi prioriterar högt att du har eget driv, motivation och kommunikativ kompetens. Förmågan att jobba med kollegor som ett lag är ett måste. Att kunna motivera andra är lika viktigt som att själv vara motiverad.

Kontakter

Om du tycker ovanstående låter intressant och passar din profil skickar du ditt CV och ett personligt brev till recruitment@asept.com. Frågor om rollen besvaras av Patric Hammarlund på +46(0)732-342125 eller patric.hammarlund@asept.com. Andra frågor besvaras av Eva Stenströ, EKSN Consulting som nås på telefon +46 (0)70-6898944 eller via email eva.stenstrom@eksn.se.