Utskrift

April 30, 2020

Kom och arbeta med oss!

Sales / Back Office Manager till affärsområdet Personal Care

ASEPT är en ledande leverantör av hygieniska och säkra lösningar för dispensering av flytande mat såsom ketchup och såser, samt andra flytande produkter, till exempel tvål. Varje dag används våra dispenserlösningar av miljontals människor över hela världen. I samarbete med våra kunder inom ”Food Service” och ”Personal Care” utvecklar vi lösningar som förbättrar effektiviteten och säkerheten samt minskar miljöpåverkan och driftskostnaderna hos våra kunder. ASEPT servar globala kunder med sin bas i Lund, Sverige, totalt har bolaget 4 säljkontor och 2 produktionsanläggningar. Du kan läsa mer på ASEPT´s hemsida; www.asept.com.

Vi arbetar i en platt organisation där varje medarbetare har en nyckelroll som innebär stort ansvar. Nära samarbete sker mellan säljkontoren, men även mellan avdelningarna så som produktutveckling, produktion och kvalitet. Vår internationella miljö erbjuder stora möjligheter till professionell utveckling. Vi har krav på att växa med 15% per år, men ambitionen är att växa ännu mer.

Arbetsbeskrivning

Som Sales / Back Office Manager kommer du att representera ASEPT med fokus på våra Personal Care-produkter (3MP, UNRO och SDP). Kunderna varierar från globala företag och varumärken till lokala producenter och distributörer. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är bland annat:

Försäljning

 • Existerande Kunder; Kontaktansvarig för löpande försäljning till existerande kunder, samt vidareutveckla relationen med nya produkter och lösningar.
 • Nyförsäljning, utveckla kundanpassade lösningar för nya produkter inom Personal Care segmentet.
 • Du kommer att ansvara för utveckling och uppföljning av din egen försäljningsbudget samt pipeline, arbeta med framtagning av kunddokumentation och implementering i CRM.

Back-Office

 • Ordermottagning, leveransplanering och produktionsplanering.
 • Kundernas första kontakt vid leverans-frågor.
 • Bevakning av obetalda fakturor och vara ekonomiavdelningen behjälplig i detta avseende.
 • Vara tillgänglig att hjälpa monteringspersonalen vid försäljningstoppar.

Inköp

 • Etablera initial kontakt med företagens leverantörsbas.
 • Lägga beställningar hos leverantörer i samverkan med inköpsavdelningen.

Kvalitet och R/D

 • Handläggning av reklamationer i samverkan med kvalitetsavdelningen.
 • Initiera potentiella utvecklingsprojekt tillsammans med affärsområdeschefen och utvecklingsavdelningen.

Arbetet utgår till största del från kontoret i Lund, viss restid till kunder och leverantörer förekommer. Som Sales / Back Office Manager rapporterar du till affärsområdeschefen för Personal Care, som också är baserad i Lund.

Profil

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

 • Positiv och driven, analytisk och med erfarenhet av att arbeta självständigt.
 • Högre utbildning inom försäljning och marknadsföring.
 • Flera års erfarenhet av försäljning inom internationell B2B-verksamhet.
 • Vana av att hantera långsiktiga försäljningsprojekt och kundrelationer samt värdebaserad prissättning och förhandling.
 • Lösningsorienterad med erfarenhet av teknisk försäljning.
 • Kunskap och erfarenhet från kemteknikbranschen är meriterande.
 • Språkkunskaper: Flytande svenska och engelska är krav. Ytterligare språkkunskaper är önskvärda.

Kontakt

I denna rekrytering hjälper Eva Stenström oss du når Eva på 070- 68 98 944. Om du tycker ovanstående låter intressant och passar din profil, skicka ditt CV och introduktionsbrev till eva.stenstrom@eksn.se

Frågor om rollen besvaras av Fredrik Linse, 0732 – 34 21 99 eller fredrik.linse@asept.com

Mer information om UNRO och SDP

Den 12 mars, 2020 förvärvade Asept International AB bolagen UNRO Dispenser System AB (UNRO) och Scandinavian Dispenser Products AB (SDP).

UNRO är tillverkare av dispensers för flytande livsmedel och hygienprodukter och är kända för sina hängande dispensrar för ketchup och senap i korvkiosker och snabbmatsställen vilken har varit ledande på marknaden sedan lansering på 1980-talet. SDP fokuserar på hygiensektorn med ett sortiment av engångspumpar och tillbehör för exempelvis handsprit och andra hygienprodukter. Kunderna för båda bolagen återfinns i Skandinavien och norra Europa.

UNRO´s och SDP´s sortiment kompletterar ASEPT´s existerande sortiment väldigt väl. Med dessa två förvärven kan ASEPT erbjuda ett ännu bättre sortiment till livsmedel och hygiensektorn och alltid erbjuda den bästa lösningen för den specifika kundens behov.